IMG_0284
cb65515f-131a-44b9-9362-291044d4dc0b
IMG_0283
IMG_0280
IMG_0290

contact
Janna Haar Zaak
Verlengde Hereweg 74
9722 AG Groningen

050 851 05 50
info@jannahaarzaak.nl
openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 – 13.00 uur

  • Over Janna
    Na bijna 15 jaar te hebben gewerkt voor verschillende kapsalons is voor mij een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan. Het is fijn mijn vak te kunnen beoefenen op mijn ...
    Lees meer
Even voorstellen…

Graag stel ik u voor aan mijn nieuwe collega Sylvia de Jong. Zij zal vanaf vandaag op woensdag, donderdag en vrijdag meedraaien in Janna Haar Zaak. Ik ben namelijk zwanger van ons eerste kindje en zal rond 1 december met verlof gaan. In die periode neemt Sylvia het werk in de kapsalon volledig over en zal vijf dagen per week in Janna Haar Zaak aanwezig zijn om u hartelijk te ontvangen.

Sylvia is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen dus een super aanvulling in de salon. Ze is leergierig en heeft een grote passie voor het kappersvak. We hebben elkaar ontmoet op de kappersopleiding. Daarna heeft Sylvia ervaring opgedaan in een andere werkomgeving. Ze is een gezellig en creatief persoon, naast het kapperswerk speelt ze saxofoon en zingt ze.

Toen ik wist dat ik zwanger was, twijfelde ik niet over degene die me zou kunnen aanvullen in de zaak. Het is fantastisch om in deze mooie periode samen te werken met iemand die de zelfde passie heeft voor het vak! Na mijn zwangerschapsverlof gaat Sylvia drie dagen werken in de salon.

Door vele trainingen en cursussen is Sylvia altijd op de hoogte gebleven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van haar en verzorging. Overal waar kleur, vormen en mensen zijn, zit inspiratie voor de perfecte coupe en kleur. Mensen het juiste advies geven voor de best passende coupe, kleur en verzorging is haar tweede natuur.

Komt u binnenkort kennis maken met Sylvia?

Sylvia_verkleind