IMG_0284
cb65515f-131a-44b9-9362-291044d4dc0b
IMG_0283
IMG_0280
IMG_0290

contact
Janna Haar Zaak
Verlengde Hereweg 74
9722 AG Groningen

050 851 05 50
info@jannahaarzaak.nl
openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 – 13.00 uur

Janna

Aanwezig: vrijdag en zaterdag

Lisa
Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag,
vrijdag en zaterdag
over Janna

 • Na bijna 15 jaar te hebben gewerkt voor verschillende kapsalons is voor mij een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan. Het is fijn mijn vak te kunnen beoefenen op mijn ...
  Lees meer

Blog
 • Trends 2018

  Nude, een unieke en subtiele kleur haar, niet koud en niet warm, matcht perfect met je huidskleur.
  Strawberry rose, roze-meets-blond haarkleur, één van de meest creatieve haarkleuren van 2018!
  Burnt orange, onnatuurlijke tinten rood en oranje worden steeds populairder, lekker opvallend en heftig.
  Sunkissed, geweldige combinatie lichtblond en donderblond geeft het effect van sunkissed hair, wie wil dit niet!
  Caramel rose, warme carameltinten met een vleugje pink, geschikt voor halflang donker haar.
  Shadows of gold, goud- en honingblond met een warme gloed, de kleur van 2018!

 • William

  Lieve mensen,

  Zaterdag 25 maart willen we onze zoon William graag aan u voorstellen, tussen 14 uur tot 16 uur.
  Wij nodigen u van harte uit om kennis met hem te komen maken onder het genot van een hapje en een drankje.

  Vanaf 1 april ben ik weer volledig aanwezig, dat wil zeggen op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
  Ik hoop u snel weer te mogen begroeten.

  Lieve groet,

  Janna Veenstra

 • Voller haar bij Janna Haar Zaak

  Ben jij al een fan van onze FullDensity lijn? Dan hebben wij goed nieuws! Er is nu ook een hoofdhuidkuur speciaal ontwikkeld voor dun haar. De kuur laat de haarvezel gevoed en gestimuleerd aanvoelen, verbetert de dichtheid van het haar en laat het er voller uitzien.

  Matrix Biolage FullDensity producten worden gevoed door een nieuwe formule. Ze maken het haar dikker en voller en verminderen haarbreuk. Matrix Biolage FullDensity Shampoo, Conditioner en Spray geven het haar meer volume, glans, verwijdert onzuiverheden en voorkomt verstoppingen van de haarfollikels. Dit haarverzorgingsritueel wordt nu uitgebreid met een fantastische hoofdhuidkuur: Full Density Stemoxydine.

  De nieuwe kuur creëert tot en met 1.000 nieuwe haren na 3 maanden dagelijks gebruik. Door het gebruik van de gehele Full Density lijn bereikt men het optimale resultaat.

  Bij Janna Haar Zaak kunt u kennismaken met de FullDensity producten van Matrix Biolage. Informeer via info@jannahaarzaak.nl of bel 050 851 05 50.

  image4

 • Nieuw bij Janna Haar Zaak: Gelnagels

  Gelnagels zijn een innovatie op het gebied van de versteviging van de natuurlijke nagel

  Gel lak is een sterke, transparante, elastische gel, die in een dun laagje aangebracht wordt op de natuurlijke nagel. U kunt met gelnagels uw natuurlijke nagels versterken. De gel lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken. Gelnagels zijn ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels willen dragen, maar die toch graag mooie verzorgde nagels willen laten zien.

  Voor het aanbrengen van de gelnagels worden de nagels en vingertoppen gedesinfecteerd, vetvrij gemaakt, de nagelriem naar achter geduwd en wordt er een primerlaag op de nagels aangebracht om de nagel een maximale hechtlaag te geven. De gel wordt aangebracht en daarna uitgehard onder een UV lamp. De nagel wordt in vorm gevijld, gepolijst, gereinigd en krijgt een glossy top gel voor extra glans en bescherming.

  U kunt kiezen uit meer dan 90 kleuren! De lak wordt zowel naturel (transparant) aangebracht, als in een kleur over de hele nagel. Afhankelijk van de snelheid waarmee uw nagels groeien blijft de gel lak gemiddeld 2 tot 3 weken goed zitten. Om ervoor te zorgen dat ze mooi blijven worden de nagels tijdens een nabehandeling licht gevijld en wordt een nieuw kleurtje aangebracht. U kunt de nagels eenvoudig bijhouden en verzorgen door de nagels en de nagelriemen minimaal een keer per dag te verzorgen met nagelriemolie. Gelnagels zijn makkelijk te verwijderen door ze te weken in aceton.

  Bij Janna Haar Zaak kunt u door een nagelspecialiste gelnagels laten zetten.
  Informeer via info@jannahaarzaak.nl of bel 050 851 05 50.

 • De wind in je haar…

  Een mooi kapsel verdient extra aandacht

  Geen tijd of zin om je haar zelf te föhnen? Of heb je een verwenmomentje verdiend? Janna haar zaak wast en föhnt je haar met veel plezier en niet alleen voor een speciale gelegenheid.

  Janna houdt van mooi haar, door het te föhnen laat een kapsel zich op zijn mooist zien. Het geheim van het perfect föhnen van het haar is hand(en)werk. De professionals bij Janna haar zaak beginnen bij de wortels, zodat niet alleen het haar een wordt verwend, maar de hele hoofdhuid licht wordt gemasseerd. Laat de professionele kapper eens flink de wind door uw haar blazen.

  We geven graag meer informatie over het wassen en föhnen van je haar. We zien je graag bij Janna haar zaak!