IMG_0284
cb65515f-131a-44b9-9362-291044d4dc0b
IMG_0283
IMG_0280
IMG_0290

contact
Janna Haar Zaak
Verlengde Hereweg 74
9722 AG Groningen

050 851 05 50
info@jannahaarzaak.nl
openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 – 13.00 uur

Janna

Aanwezig: vrijdag en zaterdag

Lisa
Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag,
vrijdag en zaterdag
over Janna

 • Na bijna 15 jaar te hebben gewerkt voor verschillende kapsalons is voor mij een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan. Het is fijn mijn vak te kunnen beoefenen op mijn ...
  Lees meer

Blog
 • Uitgroei

  Het haar groeit zo’n 0,75 – 1,25 cm per maand. Dat betekent dat al snel een centimeter of meer uitgroei te zien is. Hoe afwijkender de kleuring is van de eigen kleur hoe opvallender de uitgroei. Er zijn mogelijkheden om de uitgroei te behandelen zodat vaker verven niet nodig is.

  Bij donkerblond haar dat is geblondeerd valt de uitgroei nog wel mee. Blond haar dat donkerder is gekleurd toont al snel een lichte scheiding die snel breder wordt. Highlights in de eigen haarkleur kunnen worden aangebracht zodat de uitgroei minder opvalt en het ziet er natuurlijker uit.

  Er zijn tegenwoordig ook uitgroei bijwerkstiften te koop, ook voor langdurig houdbare uitgroeibehandelingen en voor de dekking van grijze haren. Ook is er een mousse die op gekleurd haar en op de natuurlijke haarkleur kan worden aangebracht. Perfect om net even een andere nuance in het haar aan te brengen.

 • Bad hair day

  Wordt u wakker met heel slecht haar, dan is mijn eerste tip om het te wassen, vooral wanneer het vet is of er gekke kronkels in zitten, zodat het daarna mooi in model gebracht kan worden. Er zijn alleen soms ochtenden of tijdstippen wanneer het niet mogelijk is om je haren te wassen wegens tijdgebrek.

  Droogshampoo
  Droogshampoo is de oplossing tegen vette haarwortels. Een beetje bij de haarinzet is voldoende om het haar wat meer volume te geven.

  Vastmaken
  Weerbarstig haar kan enigszins in bedwang gehouden worden met een mooie nonchalante zijvlecht. Steek eventueel tegendraadse lokken of plukjes vast met (leuke) speldjes.

  Verstoppen
  Verstop uw haren onder een leuk bolhoedje, een chique flaphoed, een warme muts of een cap.

  Overtreffen
  Compenseer het slechte haar met een mooie en opvallende make-up look. Knallende rode lippen of een felle kleur oogschaduw.

  Opvallende accessoires
  Excentrieke haaraccessoires kunnen de aandacht afleiden, hierdoor heeft iedereen alleen nog maar oog heeft voor wat er in het haar zit.

  Opsteken
  Het haar vastmaken in een knotje is een perfecte oplossing wanneer het niet niet wil zitten. Gewoon lekker weg uit het gezicht, dan heeft u er de hele dag geen last meer van.