contact
Janna Haar Zaak
Verlengde Hereweg 74
9722 AG Groningen

050 851 05 50
info@jannahaarzaak.nl
openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 – 13.00 uur

 

 • Over Janna Na bijna 15 jaar te hebben gewerkt voor verschillende kapsalons is voor mij een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan. Het is fijn mijn vak te kunnen beoefenen op mijn ... Lees meer
Blog
 • William

  Lieve mensen,

  Zaterdag 25 maart willen we onze zoon William graag aan u voorstellen, tussen 14 uur tot 16 uur.
  Wij nodigen u van harte uit om kennis met hem te komen maken onder het genot van een hapje en een drankje.

  Vanaf 1 april ben ik weer volledig aanwezig, dat wil zeggen op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
  Ik hoop u snel weer te mogen begroeten.

  Lieve groet,

  Janna Veenstra

 • Zwangerschapsverlof Janna

  Het is zo ver, Janna geniet vanaf 1 december van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Inmiddels hebben velen van u in de kapsalon kennis gemaakt met Sylvia de Jong. Zij is vanaf nu fulltime aanwezig in Janna Haar Zaak en heet u graag van harte welkom.

  Extra openingstijden
  In verband met de feestdagen zijn we op zaterdag 17 en zaterdag 24 december extra lang geopend, van 8.30 tot 16.00 uur. Op dinsdag 20 en woensdag 21 december zijn we ’s avonds langer geopend, van 9.00 tot 20.00 uur. We adviseren u om op tijd een afspraak in te plannen.

  Eindejaarssluiting
  Op oudejaarsdag, zaterdag 31 december, zijn we er niet. Vanaf woensdag 4 januari 2017 staan we in het nieuwe jaar voor u klaar.

  Janna Haar Zaak wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2017.

 • Even voorstellen…

  Graag stel ik u voor aan mijn nieuwe collega Sylvia de Jong. Zij zal vanaf vandaag op woensdag, donderdag en vrijdag meedraaien in Janna Haar Zaak. Ik ben namelijk zwanger van ons eerste kindje en zal rond 1 december met verlof gaan. In die periode neemt Sylvia het werk in de kapsalon volledig over en zal vijf dagen per week in Janna Haar Zaak aanwezig zijn om u hartelijk te ontvangen.

  Sylvia is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen dus een super aanvulling in de salon. Ze is leergierig en heeft een grote passie voor het kappersvak. We hebben elkaar ontmoet op de kappersopleiding. Daarna heeft Sylvia ervaring opgedaan in een andere werkomgeving. Ze is een gezellig en creatief persoon, naast het kapperswerk speelt ze saxofoon en zingt ze.

  Toen ik wist dat ik zwanger was, twijfelde ik niet over degene die me zou kunnen aanvullen in de zaak. Het is fantastisch om in deze mooie periode samen te werken met iemand die de zelfde passie heeft voor het vak! Na mijn zwangerschapsverlof gaat Sylvia drie dagen werken in de salon.

  Door vele trainingen en cursussen is Sylvia altijd op de hoogte gebleven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van haar en verzorging. Overal waar kleur, vormen en mensen zijn, zit inspiratie voor de perfecte coupe en kleur. Mensen het juiste advies geven voor de best passende coupe, kleur en verzorging is haar tweede natuur.

  Komt u binnenkort kennis maken met Sylvia?

  Sylvia_verkleind

 • Vakantietijd

  Lekker weer, je kunt het rustig aan doen en genieten van de zomer. Veel mensen zijn op weg naar het buitenland of naar een vakantieverblijf in het binnenland.

  Janna Haar Zaak heeft alleen vanaf 26 juli tot 20 augustus aangepaste openingstijden. We zijn tijdens de bouwvak open op woensdag, donderdag en vrijdag. Op de overige dagen kunt u een mail sturen of een bericht inspreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

  Janna Haar Zaak wenst u een prettige zomer!

 • Voller haar bij Janna Haar Zaak

  Ben jij al een fan van onze FullDensity lijn? Dan hebben wij goed nieuws! Er is nu ook een hoofdhuidkuur speciaal ontwikkeld voor dun haar. De kuur laat de haarvezel gevoed en gestimuleerd aanvoelen, verbetert de dichtheid van het haar en laat het er voller uitzien.

  Matrix Biolage FullDensity producten worden gevoed door een nieuwe formule. Ze maken het haar dikker en voller en verminderen haarbreuk. Matrix Biolage FullDensity Shampoo, Conditioner en Spray geven het haar meer volume, glans, verwijdert onzuiverheden en voorkomt verstoppingen van de haarfollikels. Dit haarverzorgingsritueel wordt nu uitgebreid met een fantastische hoofdhuidkuur: Full Density Stemoxydine.

  De nieuwe kuur creëert tot en met 1.000 nieuwe haren na 3 maanden dagelijks gebruik. Door het gebruik van de gehele Full Density lijn bereikt men het optimale resultaat.

  Bij Janna Haar Zaak kunt u kennismaken met de FullDensity producten van Matrix Biolage. Informeer via info@jannahaarzaak.nl of bel 050 851 05 50.

  image4