IMG_0284
cb65515f-131a-44b9-9362-291044d4dc0b
IMG_0283
7XEHrp09z2fVRL2c
IMG_0280
IMG_0290

contact
Janna Haar Zaak
Verlengde Hereweg 74
9722 AG Groningen

Telefoon: 050 851 05 50
Whatsapp: 06-57666760
info@jannahaarzaak.nl
openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.30 – 16.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 – 12.00 uur

Janna
Aanwezig:
dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Lisa
Aanwezig:
dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

over Janna

 • Na bijna 15 jaar te hebben gewerkt voor verschillende kapsalons is voor mij een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan. Het is fijn mijn vak te kunnen beoefenen op mijn ...
  Lees meer

Blog
 • Voller haar bij Janna Haar Zaak

  Ben jij al een fan van onze FullDensity lijn? Dan hebben wij goed nieuws! Er is nu ook een hoofdhuidkuur speciaal ontwikkeld voor dun haar. De kuur laat de haarvezel gevoed en gestimuleerd aanvoelen, verbetert de dichtheid van het haar en laat het er voller uitzien.

  Matrix Biolage FullDensity producten worden gevoed door een nieuwe formule. Ze maken het haar dikker en voller en verminderen haarbreuk. Matrix Biolage FullDensity Shampoo, Conditioner en Spray geven het haar meer volume, glans, verwijdert onzuiverheden en voorkomt verstoppingen van de haarfollikels. Dit haarverzorgingsritueel wordt nu uitgebreid met een fantastische hoofdhuidkuur: Full Density Stemoxydine.

  De nieuwe kuur creëert tot en met 1.000 nieuwe haren na 3 maanden dagelijks gebruik. Door het gebruik van de gehele Full Density lijn bereikt men het optimale resultaat.

  Bij Janna Haar Zaak kunt u kennismaken met de FullDensity producten van Matrix Biolage. Informeer via info@jannahaarzaak.nl of bel 050 851 05 50.

  image4

 • Nieuw bij Janna Haar Zaak: Gelnagels

  Gelnagels zijn een innovatie op het gebied van de versteviging van de natuurlijke nagel

  Gel lak is een sterke, transparante, elastische gel, die in een dun laagje aangebracht wordt op de natuurlijke nagel. U kunt met gelnagels uw natuurlijke nagels versterken. De gel lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken. Gelnagels zijn ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels willen dragen, maar die toch graag mooie verzorgde nagels willen laten zien.

  Voor het aanbrengen van de gelnagels worden de nagels en vingertoppen gedesinfecteerd, vetvrij gemaakt, de nagelriem naar achter geduwd en wordt er een primerlaag op de nagels aangebracht om de nagel een maximale hechtlaag te geven. De gel wordt aangebracht en daarna uitgehard onder een UV lamp. De nagel wordt in vorm gevijld, gepolijst, gereinigd en krijgt een glossy top gel voor extra glans en bescherming.

  U kunt kiezen uit meer dan 90 kleuren! De lak wordt zowel naturel (transparant) aangebracht, als in een kleur over de hele nagel. Afhankelijk van de snelheid waarmee uw nagels groeien blijft de gel lak gemiddeld 2 tot 3 weken goed zitten. Om ervoor te zorgen dat ze mooi blijven worden de nagels tijdens een nabehandeling licht gevijld en wordt een nieuw kleurtje aangebracht. U kunt de nagels eenvoudig bijhouden en verzorgen door de nagels en de nagelriemen minimaal een keer per dag te verzorgen met nagelriemolie. Gelnagels zijn makkelijk te verwijderen door ze te weken in aceton.

  Bij Janna Haar Zaak kunt u door een nagelspecialiste gelnagels laten zetten.
  Informeer via info@jannahaarzaak.nl of bel 050 851 05 50.

 • De wind in je haar…

  Een mooi kapsel verdient extra aandacht

  Geen tijd of zin om je haar zelf te föhnen? Of heb je een verwenmomentje verdiend? Janna haar zaak wast en föhnt je haar met veel plezier en niet alleen voor een speciale gelegenheid.

  Janna houdt van mooi haar, door het te föhnen laat een kapsel zich op zijn mooist zien. Het geheim van het perfect föhnen van het haar is hand(en)werk. De professionals bij Janna haar zaak beginnen bij de wortels, zodat niet alleen het haar een wordt verwend, maar de hele hoofdhuid licht wordt gemasseerd. Laat de professionele kapper eens flink de wind door uw haar blazen.

  We geven graag meer informatie over het wassen en föhnen van je haar. We zien je graag bij Janna haar zaak!

 • Losse vlechten zijn de haartrend voor 2016

  De vlecht is weer helemaal in!

  Ben je het ook altijd zo zat? Lange haren die door de wind de hele tijd je gezicht in waaien en altijd zo aan je voorhoofd blijven plakken, zodra je ook maar een beetje zweet. Elke dag een paardenstaart is na een tijdje ook een wel erg saai. Gelukkig is de trend van de komende zomer de ideale oplossing voor dit probleem. Vlechten zijn weer helemaal terug in het modebeeld.

  We hebben het niet over de ouderwetse vlecht die over je rug heen valt. Je mag je haar lekker los naar opzij vlechten voor de echte ‘boho-look’. Dus deze zomer geen los haar, paardenstaarten of knotjes meer.

  Tijdens fashionshows zien we bekende Hollywoodsterren met schitterend los gevlochten haar. De nieuwste trend is al je haar losjes opzij te vlechten, zodat de vlecht uiteindelijk nonchalant langs je gezicht valt. Ben je nou niet in het bezit van haar dat lang genoeg is om deze ‘boho-look’ te creëren, dan kun je er altijd voor kiezen om haarextensions te kopen en het hier mee te doen.

  Voordat je met vlechten begint is het belangrijk dat je, je haar goed droog föhnt, zodat er ook meteen wat meer volume in komt. Bescherm je haar tegen de hitte met een daarvoor bedoelde crème of spray. Kam daarna je haar goed door, zodat het geheel klitvrij is. Leg daarna al je haar over één schouder. Verdeel je haar in drie delen en begin met vlechten. Vlecht niet te strak, want daar kunnen je haren sneller van afbreken en bovendien kun je er hoofdpijn van krijgen. Spuit als “finishing touch” wat haarlak en voilà je hebt een losse vlecht.

  Tip: voor de vlecht die over het hoofd richting het voorhoofd loopt en dan het gezicht omlijst, scheid je het haar boven op je hoofd (door middel van twee scheidingen aan weerszijden van je hoofd) en vlecht je het haar van achter naar voren (richting je voorhoofd).

 • Modeshows

  Janna Haar Zaak deed de modellen voor de modeshow van Simode, Lourens Luxury Events en diverse modeshows bij Frizzi. Wauw, wat een te gek vak!

  Bekijk enkele foto’s van de Frizzy modeshows: www.frizzymode.nl/sidebar/modeshow