IMG_0284
cb65515f-131a-44b9-9362-291044d4dc0b
IMG_0283
IMG_0280
IMG_0290

contact
Janna Haar Zaak
Verlengde Hereweg 74
9722 AG Groningen

050 851 05 50
info@jannahaarzaak.nl
openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 – 13.00 uur

Janna

Aanwezig: vrijdag en zaterdag

Lisa
Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag,
vrijdag en zaterdag
over Janna

 • Na bijna 15 jaar te hebben gewerkt voor verschillende kapsalons is voor mij een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan. Het is fijn mijn vak te kunnen beoefenen op mijn ...
  Lees meer

Blog
 • Losse vlechten zijn de haartrend voor 2016

  De vlecht is weer helemaal in!

  Ben je het ook altijd zo zat? Lange haren die door de wind de hele tijd je gezicht in waaien en altijd zo aan je voorhoofd blijven plakken, zodra je ook maar een beetje zweet. Elke dag een paardenstaart is na een tijdje ook een wel erg saai. Gelukkig is de trend van de komende zomer de ideale oplossing voor dit probleem. Vlechten zijn weer helemaal terug in het modebeeld.

  We hebben het niet over de ouderwetse vlecht die over je rug heen valt. Je mag je haar lekker los naar opzij vlechten voor de echte ‘boho-look’. Dus deze zomer geen los haar, paardenstaarten of knotjes meer.

  Tijdens fashionshows zien we bekende Hollywoodsterren met schitterend los gevlochten haar. De nieuwste trend is al je haar losjes opzij te vlechten, zodat de vlecht uiteindelijk nonchalant langs je gezicht valt. Ben je nou niet in het bezit van haar dat lang genoeg is om deze ‘boho-look’ te creëren, dan kun je er altijd voor kiezen om haarextensions te kopen en het hier mee te doen.

  Voordat je met vlechten begint is het belangrijk dat je, je haar goed droog föhnt, zodat er ook meteen wat meer volume in komt. Bescherm je haar tegen de hitte met een daarvoor bedoelde crème of spray. Kam daarna je haar goed door, zodat het geheel klitvrij is. Leg daarna al je haar over één schouder. Verdeel je haar in drie delen en begin met vlechten. Vlecht niet te strak, want daar kunnen je haren sneller van afbreken en bovendien kun je er hoofdpijn van krijgen. Spuit als “finishing touch” wat haarlak en voilà je hebt een losse vlecht.

  Tip: voor de vlecht die over het hoofd richting het voorhoofd loopt en dan het gezicht omlijst, scheid je het haar boven op je hoofd (door middel van twee scheidingen aan weerszijden van je hoofd) en vlecht je het haar van achter naar voren (richting je voorhoofd).

 • Modeshows

  Janna Haar Zaak deed de modellen voor de modeshow van Simode, Lourens Luxury Events en diverse modeshows bij Frizzi. Wauw, wat een te gek vak!

  Bekijk enkele foto’s van de Frizzy modeshows: www.frizzymode.nl/sidebar/modeshow

 • Herfst in Nederland

  De herfst is weer in aantocht in Nederland. De kachel en de kaarsjes kunnen weer aan!

  Ook is het weer tijd om de zomerse kleur weer een winters tintje te geven.
  Misschien in uw blonde haren een warm tintje hetzij een mooie warme bruine lowlight.
  Of misschien heeft u zin in een totaal andere coupe met een warme bruine of koper rode kleur. Matrix heeft een ruime collectie met warme glansvolle kleuren.

  Maak een afspraak of kom binnen voor advies voor een winterse look!

 • Grijze haren

  Grijs haar wordt veroorzaakt doordat pigmenthaarcellen (melanocyten) geen pigment (melanine) meer produceren. Het gevolg is pigmentloos haar. Volgens beauty experts hoeven grijze haren niet langer gezien te worden als een teken van ouderdom. De grijze coupe is klassiek en perfect voor nu.

  Kom bij Janna Haar Zaak langs om de mogelijkheden van een moderne grijze coupe te bespreken.

 • Statisch haar

  Statisch haar ontstaat door positief geladen deeltjes die zich ophopen aan het haaroppervlak. Hoe droger je haren en hoe droger de lucht, des te sneller zullen deze deeltjes zich ophopen, wat gepaard gaat met omhoog staande haren en luid geknetter.

  Hierbij enkele tips om statisch haar tegen te gaan.
  • Hydrateer het haar
  • Verzwaar het haar met een speciale shampoo, conditioner of een matrix oil wonders serum.
  • Haarlak sprayen biedt soms ook uitkomst. Om haarlak beter en fijner te verdelen kun je wat lak op je borstel sprayen en je haren hier zo snel mogelijk (voordat het opdroogt) mee borstelen.

  Kom gerust langs bij Janna Haar Zaak voor vragen en advies op maat.